My next challenge was that I wanted to make things out of metal, so I became interested in how to use a lathe, a milling machine, and so on. I went to buy this new equipment I thought I'd need and met a man who had a machine shop of his own who was about to retire and move to Florida. He allowed me to visit him after school and on weekends to observe how he used all his tools. I was hooked. When he retired I bought not only all his big equipment but all his little toolboxes as well – they were treasures!
β€”β€œOn Becoming an Inventor,”
Dean Kamen
Read this passage. Use details from the text to explain how Kamen supports his opinion that making things out of metal was enjoyable.


Read this passage. Use details from the text to explain how Kamen supports his opinion that making things out of metal was enjoyable.

Respuesta :

Answer:

Theres 3 details

Step-by-step explanation:

"I was hooked".

"They were treasures".

"I bought not only all his big equipment but all his little toolboxes as well ".

Answer

The thing that supports his opinion

that making things out of metal was enjoyable was the fact that he has so resouses and materta to make these things. In the text, it says that "He allowed me to visit him after school and on weekends to observe how he used all his tools." This means that his learning how to make things out of metal meaning the more he learns is the more it becomes fun.

Yeahh

Evidence: "He allowed me to visit him after school and on weekends to observe how he used all his tools."

"When he retired I bought not only all his big equipment but all his little toolboxes as well – they were treasures!"

" I was hooked."

Q&A Education