It is some years since I have been alone, nameless, friendless, without any of the safety one gets from family, friends, and accomplices. There is no reality in the danger. It's just a very lonely, helpless feeling at first – a kind of desolate feeling.
Which statement describes the solution to the problem in the passage from Travels with Charley?
I took one companion on my journey – an old French gentleman poodle known as Charley.
Because it was a wind strange to me, and therefore mysterious, it set up mysterious responses in me.
For myself, I try to keep the line open even for things I can't understand or explain, but it is difficult in this frightened time.
Just as I felt unwanted in this land, so do I feel a reluctance in writing about it.

Respuesta :

Answer:

I took one companion on my journey - an old French gentleman poodle known as Charley.

Explanation:

so its A

The statement describes the solution to the problem in the passage from Travels with Charley include option A: i took one companion on my journey – an old French gentleman poodle known as Charley.

What is the solution to the problem in the passage?

Steinbeck travelled with Charley, his wife's 10-year-old French poodle, which he decided to bring with him at the last minute.

One of the problems noted by John Steinbeck during his roadtrip was precisely that his fame made it almost impossible to move about and to know America at a personal level because he was widely recognized.

Therefore, correct option is A.

Learn more about Charley, refer to the link:

https://brainly.com/question/24119366

#SPJ2

Q&A Education