Read this excerpt from common sense. As to government matters, it is not in the power of Britain to do this continent justice: The business of it will soon be too weighty, and intricate, to be managed with any tolerable degree of convenience, by a power, so distant from us, and so very ignorant of us; for it they cannot conquer us, they cannot govern us.

Read this excerpt from common sense As to government matters it is not in the power of Britain to do this continent justice The business of it will soon be too class=

Respuesta :

Answer:

D. A mixture of pathos and logos

Explanation:

The rhetorical appeal being used in the passage is (D) A mixture of pathos and logos.

What are Rhetorical appeals?

It refers to the ability of the speakers to persuade the audience.

Rhetorical triangle includes-

  • Logos: Appeals to logics.
  • Pathos: Appeals to emotions and sympathetic imagination.
  • Ethos: Appeals to writers ethics.

Therefore, the correct answer is (D) because the passage is about logics and beliefs of people.

Learn more about Rhetorical appeals on https://brainly.com/question/13734134

#SPJ2

Q&A Education