I'll mark brainiest please help!!!!
Read the passage



People use distractions all the time. Whether it's a soothing song in the background of morning traffic or whether it's going to a movie to escape the ordinary feeling of the workweek, distractions are everywhere. But what happens when distractions become obsessions?

Many young people play video games as a way to distract or entertain themselves. However, many young people also become obsessed with video games. Young people need to be more responsible with their time and how they spend it. Playing video games is harmless until it becomes an addiction. Then, like anything else in excess, the distraction turns into the focal point of one's life.

According to 11th Annual MediaWise Video Game Report Card, "The majority of gamers between 6 and 18 years of age spend more than 20 hours a week playing video games. 40% of those say they play more than 30 hours a week gaming." That is an incredible number. This means that many young people who play video games spend as much time gaming as others spend at a part-time job.

Also, many gamers play indoors. Consider the statistic from 11th Annual MediaWise Video Game Report Card. This means that the majority of the people who play games play indoors. They rarely do any outside activities, including exercise.

In addition, most gamers who play video games play alone by themselves. When they do play games with others, it's usually done online because it's convenient. While they may interact with other gamers, rarely do they get to socialize with everyday people.

Not everyone who plays video games is compulsive. Many just play as a diversion. It's important for people to know that a diversion is just that, a temporary distraction. It isn't a career, it isn't family, and it isn't permanent.




What sentence could be added to persuade the audience that too much gaming is harmful?

A.

A lack of physical activity can lead to obesity and diabetes.

B.

The Sony PlayStation 3 is a much better game console than the Nintendo Wii.

C.

Sony said that they will try and meet the demands for the PlayStation 3 by the end of the year.

D.

There are many games available online that do not require a console to play.

Respuesta :

Answer:

A

Explanation:

Throughout the passage, the author takes the stance that too much gaming is unhealthy and is a bad obsession for young people.

Let's analyze the answer choices.

A.

This choice is correct. The passage states that "young people become obsessed with video games". The author also says that "many gamers play indoors...They rarely do any outside activities, including exercise." If a sentence about the harmful effects of no exercise was added, it would help support the argument that too much gaming is harmful.

B.

This choice is incorrect. This sentence has nothing to do with the fact that excess gaming is bad.

C.

This choice is also incorrect. A release date for the PlayStation 3 doesn't help persuade the readers that too much gaming is not good.

D.

This choice is also incorrect. Games without consoles do not support the argument that gaming in excess is bad.

The best choice is A: A lack of physical activity can lead to obesity and diabetes.

Q&A Education