spencermf
contestada

Use the passage to answer the question.
12. With lines 15 and 16 Hawthorne hints that government leaders (1 point)
were inhospitable.
would welcome the second traveller's advice.
Owould reject the second traveller's advice.
would ignore the travellers altogether.

Respuesta :

Answer:

Would welcome the second traveler's advice

Explanation:

He is described as having a worldly air about him and would have a seat with the government and kings. Hope this helps, that's what my answer was.

Answer:

Would welcome the second traveller's advice.

Explanation:

The passage the question refers to comes from "Young Goodman Brown." Lines 15 and 16 say the following about the traveller:

"...he had an indescribable air of  one who knew the world, and would not have felt abashed at the governor's dinner-table, or in King  William's court, were it possible that his affairs should call him thither."

The fact that the man was described as someone who looked knowledgeable is a positive quality of the man. Moreover, the man is described as someone who is humble, but who would not be embarrased to be surrounded by a distinguished company. These positive qualities suggest that the government leaders would welcome the second traveller's advice.

Q&A Education