What evidence does Justice Warren give for his reason in
this passage?
empirical evidence, because Warren provides statistics to
show how segregated schools are measurably different
anecdotal evidence, because Warren is telling personal
stories about children who have experienced segregation
logical evidence, because Warren is drawing a
reasonable conclusion that segregating children is
psychologically harmful
historical evidence, because Warren describes how
segregation of schools first began and why it has
continued through the years

Respuesta :

Answer:

logical evidence, because Warren is drawing a reasonable conclusion that segregating children is psychologically harmful

Explanation:

The evidence which Justice Warren gives for his reason in  this passage is:

  • C. Logical evidence, because Warren is drawing a reasonable conclusion that segregating children is psychologically harmful

According to the given question, we are asked to show the type of evidence which was used by Justice Warren in making his argument from the text.

As a result of this, we can come to an accurate conclusion that Justice Warren makes use of logical evidence because of the fact that he shows a claim, and supporting details to back up his premise that segregation of children was psychologically harmful

Therefore, the correct answer is option C

Read more here:

https://brainly.com/question/21577993

Q&A Education