Read the passage from “The Story of an Hour.” Which line from the passage best demonstrates Mrs. Mallard’s awakening attitude toward her new situation?

From “The Story of an Hour” She knew that she would weep again when she saw the kind, tender hands folded in death; the face that had never looked save with love upon her, fixed and gray and dead. But she saw beyond that bitter moment a long procession of years to come that would belong to her absolutely. And she opened and spread her arms out to them in welcome.

A.And she opened and spread her arms out to them in welcome.


B.But she saw beyond that bitter moment a long procession of years to come that would belong to her absolutely.


C.She knew that she would weep again when she saw the kind, tender hands folded in death; the face that had never looked save with love upon her, fixed and gray and dead.



Respuesta :

Answer:

The correct answer to this question: Which line from the passage best demonstrates Mrs. Mallard´s awakening attitude toward her new situation, would be: A: And she opened and spread her arms out to them in welcome.

Explanation:

This passage, which makes part of the short story "The Story of an Hour", written by Kate Chopin, and which was published in 1894, and whose original name was "The Dream of an Hour", shows the progression of a woman who had just lost the love of her life, and dependence to him, towards a new life where she would be her own mistress, and where she would not depend at all on a man. This sentence, the one on A, shows that progression, and the way that the character accepts her fate and embraces what is to come for her as a single woman now.

Q&A Education