s10661981
contestada

PLEASE HELP!!!!!!!
Read the passage from chapter 1 of Animal Farm.

As soon as the light in the bedroom went out there was a stirring and a fluttering all through the farm buildings. Word had gone round during the day that old Major, the prize Middle White boar, had had a strange dream on the previous night and wished to communicate it to the other animals. It had been agreed that they should all meet in the big barn as soon as Mr. Jones was safely out of the way. Old Major (so he was always called, though the name under which he had been exhibited was Willingdon Beauty) was so highly regarded on the farm that everyone was quite ready to lose an hour's sleep in order to hear what he had to say.

At one end of the big barn, on a sort of raised platform, Major was already ensconced on his bed of straw, under a lantern which hung from a beam.

Which detail from the passage best supports the idea that Old Major is wise?

A. “Word had gone round during the day that old Major, the prize Middle White boar, had had a strange dream on the previous night.”
B. “Old Major (so he was always called, though the name under which he had been exhibited was Willingdon Beauty) . . .”
C. “[Old Major] was so highly regarded on the farm that everyone was quite ready to lose an hour's sleep in order to hear what he had to say.”
D. “On a sort of raised platform, Major was already ensconced on his bed of straw, under a lantern which hung from a beam.”

Respuesta :

the answer is c because why would the animals lose sleep over something unwise

The detail from the passage which best supports the idea that Old Major is wise is:

  • C. “[Old Major] was so highly regarded on the farm that everyone was quite ready to lose an hour's sleep in order to hear what he had to say.”

According to the given excerpt, we can see that the Old Major is in charge of the operations of the farm and he is well respected as he is able to settle disputes amicably.

As a result of this, we can see that the Old Major is indeed a wise person because of how highly regarded he was on the farm and people were willing to give up an hour's sleep to listen to him.

Therefore, the correct answer is option C

Read more here:

https://brainly.com/question/16602062

Q&A Education